Aktuellt

Vaccinate for Africa

13 maj, 2019

Mellan den 20-24:e maj är vi på Citykatten med i kampanjen Vaccinate for Africa (V4A) som utförs av Veterinärer utan gränser – Sverige, i samarbete med VSF International (Vétérinaires Sans Frontières) För varje vaccination som utförs under dessa datum kommer vi på Citykatten donera 25 kr, vilket oavkortat går till kampen mot rabies i länderna Malawi, Zambia och Tanzania.

 

Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mellan 30 000-70 000 människor årligen dör i rabies. Framförallt i Afrika och Asien utgör rabies fortfarande ett stort problem och orsakar tiotusentals dödsfall varje år. Även för de smittade djuren innebär det ett stort lidande och mer eller mindre en säker död. Tillsammans med lokala samarbetspartners arbetar Veterinärer utan gränser – Sverige med att utrota rabies. I detta arbete ingår vaccination av framför allt hundar, populationsbegränsande åtgärder såsom kastrationer, samt utbildning av barn och vuxna för att förebygga spridning av rabies.

 

Är det dags för vaccinering av ditt egna djur och du samtidigt vill passa på att stödja arbetet med att utrota rabies – Välkommen att boka din vaccinationstid hos oss på Citykatten mellan 20:e-24:e maj.

Läs mer

Vi söker klinikveterinär

21 januari, 2019

Vi söker mer arbetskraft till vår smådjursklinik och söker en positiv och glad veterinär som har lätt för att prata med våra djurägare. Hos oss behöver vi vara allround då kliniken är liten men håller hög service och kvalité till djurägare och patienter. Om du har intresse för både medicin och kirurgi så är det väldigt positivt. Lite extra intresse av katter och deras välbefinnande är ett stort plus. Självklart behandlar vi  även hundar. Kliniken är välutrustad med digital röntgen, ultraljud, dentalröntgen, lab mm. Tjänsten är flexibel 50-100%.  Arbetstiden är förlagd till vardagar, en kväll per vecka, ingen jour eller helgarbete.   Välkommen att kontakta veterinär och ägare Magdalena Eliasson maila till info@citykatten.se .  Vi vill ha din ansökan senast 15/3-19.

Läs mer

21 december, 2018

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Citykatten. Vi har öppet 27/12 och 28/12 i butiken och för tidsbokning. Mottagningen öppnar som vanligt 2/12.

Läs mer

28 oktober, 2018

Det finns ingen “bruksanvisning för katt”. Men denna bok är så nära det kan bli. En perfekt handbok för alla kattägare. Finns att köpa på kliniken för 99kr.

Läs mer

Foder för hund och katt.

24 september, 2018

Vi säljer Virbacs högproteinfoder som optimalt tillgodoser din hund och katts näringsbehov. Prova på rabatt 10% t.o.m oktober månad .

 

Läs mer

Ny lag.

8 maj, 2018

Som kund hos oss samtycker du till behandling av dina personuppgifter (bl.a namn, adress, telefonnummer, org- och personnr) och att vi lagrar personuppgifterna elektroniskt hos oss. Detta enl. GDPR, som träder i kraft 25/5-2018. Vi förhåller oss även till rådande lagstiftning såsom bokförings-och journalföringslag. Ändamålet för behandlingen av dina personuppgifter är att administrera avtal/transaktioner mellan oss. Vill du raderas ut vårt system måste du meddela det”

Läs mer

4 februari, 2018

Katternas favorit till riktigt bra pris. Passa på , prova två olika smaker .

Läs mer

13 januari, 2018

Nu är renoveringen av huset klart! Alla kundparkeringar blir äntligen tillgängliga igen !

Läs mer

22 december, 2017

Trevlig helg önskar Citykatterna ! Vi har öppet 27/12. Kliniken håller stängt 28/12 ,29/12 och 5/1.

Läs mer

16 juni, 2017

Bra kampanj på Purina .

Öppet igen från 31/7.

Läs mer

Info

15 maj, 2017

 

Nu finns det lite nyheter på foderhyllorna!  Vi har tagit in delar av högprotein fodret Virbac HPM både till hund och katt. Kom  in och hämta smakprov! 

På grund av husrenoveringen är tyvärr våra kundparkeringar från Kristinedahlsgatan avstängda.  Det finns 30 min parkeringar längs med gatan att utnyttja.

Läs mer